top of page

INFO OM 

BOENDET

Studentboendet består av två huskroppar på 13 respektive 10 våningar med gemensamt trapphus där alla 113 lägenheter har ingång från loftgångarna.

IMG_9329.JPG
IMG_9329
IMG_9294
IMG_3589
IMG_2014
IMG_2019
IMG_2203
IMG_2278
IMG_2157
IMG_2373
IMG_2361
IMG_2300
IMG_8938
IMG_9309
IMG_9236
IMG_2316

CYKELFÖRVARING

Utanför varje lägenhetsdörr finns en cykelkrok, viktigt att cykeln är korrekt upphängd i denna för att få vistas i loftgången. Det finns även ett cykelrum på källarplan, vi rekommenderar att denna används i första hand. 

TERASSER

Det finns två terrasser som tillhör fastigheten som alla hyresgäster har rätt att nyttja. Ena ligger nära naturen och den andra på våning 10 med fin utsikt över Sickla. 

AVFALLSHANTERING

Utanför entréen finns en behållare för hushållssopor. Intill entréen så finns ett kretsloppsrum. Där finns det möjlighet att återvinna, metall, plast, kartong och glas.

FÖRRÅD

Varje lägenhet har ett eget förråd. Till de flesta ligger förrådet i anslutning till lägenheten, övriga ligger på källarplan, bottenvåningen eller på våning 1.

RÖKFÖRBUD

Det råder totalt rökförbud i hela fastigheten, såväl i studentlägenheterna och i alla gemensamma utrymmen. Många får allergiska och astmatiska besvär av tobaksrök.

STUDIEPLATSER

Utanför tvättstugorna finns det ett antal studieplatser med fin utsikt som alla hyresgäster har rätt att nyttja. 

TVÄTTSTUGOR

Det finns 4 tvättstugor i fastigheten, alla är placerade på våning 1. Varje tvättstuga är utrustad med 2 tvättmaskiner,1 torktumlare samt 1 torkskåp. Tvättstugorna bokas i förväg i en digital bokningstavla utanför tvättstugorna.

PARKERINGSPLATSER

Studentboendet har 7 parkeringsplatser varav en är reserverad för handikapptillstånd och en för fastighetens bilpool. Övriga är för hyresgästerna samt deras besökare, max 24 timmar/tillfälle där ett specifikt parkeringstillstånd ska användas. 

BILPOOL

Studentboendet är ansluten till en Elbilspool som alla hyresgäster har tillgång till. Medlemskapet ingår i hyran men kostnaden för själva bilhyran står hyresgästen själv för.

MER INFORMATION

För hyresgästerna finns mer information om boendet i Boendepärmen som tillhör varje lägenhet. Boendepärmen finns även digitalt här.

bottom of page